INFORMATIERIJK .nl
Link ruilen
Rijk aan informatie

 Menu

 Informatie

  ...


 Hoofdindex
 

Link ruilen:

 

Wilt u een link ruilen met Informatierijk.nl? Plaats dan eerst een retourlink naar informatierijk.nl op uw website:

Titel: InformatieRijk
Omschrijving:
Informatierijk, de artikelindex van Nederland, voor nuttige, duidelijke en objectieve informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen.
URL: http://www.informatierijk.nl/

Vul vervolgens het link aanmelden formulier in en klik op "aanmelden". Uw website wordt dan aangemeld voor onze linkpagina en u krijgt van ons zo spoedig mogelijk bericht wanneer uw site zal worden toegevoegd! Als er geen link terug wordt aangetroffen zullen wij het verzoek ook niet verder in behandeling nemen! Wij zijn helaas genoodzaakt om deze maatregel te nemen omdat wij tijdens onze laatste linkcontrole gemerkt hebben dat wij vele linkverzoeken ontvangen van websites die uiteindelijk geen link terugplaatsen.

 


 Links pagina
 
 

 


   

Raadgeving: Hoewel wij onze uiterste best doen om de informatie correct te krijgen en actueel te houden, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Het is daarom van groot belang dat u meerdere bronnen raadpleegt voor u een beslissing neemt op basis van informatie verstrekt door deze website 'Informatierijk.nl'. Voor U gebruik gaat maken van de informatie op deze site verwijzen wij u graag naar de disclaimer link onderaan de pagina.

2007 - 2010 Informatierijk