INFORMATIERIJK .nl
Lenen zonder BKR
Rijk aan informatie

 Menu

 Informatie

  ...


 Hoofdindex
 

Lenen zonder BKR

 

Waar kan ik lenen zonder BKR?
Er zijn verschillende geldverstrekkers die leningen aanbieden als een BKR lening, BKR krediet of BKR hypotheek.
Wat is lenen zonder BKR?
De bedoeling van dit soort kredieten is ons niet geheel duidelijk, lenen zij nu juist geld aan hen die geen BKR registratie hebben, lenen zij juist geld aan consumenten met een zogenaamde 'slechte' BKR registratie, of raadplegen zij het BKR niet bij het accepteren van een lening of andere krediet verstrekking. Raadplegen zij dan een andere instantie dan het BKR?. Rekenen zij voor dit risico een hogere rente over het te lenen bedrag?
Wij zelf hebben geen idee wat het doel is van dit soort producten. We weten ook niet of het zinnig is hier een hele pagina aan te wijden, maar wilden het ook niet weglaten. Het lijkt toch een populaire vorm van lenen omdat er, de laatste tijd, steeds meer advertenties verschijnen over lenen zonder BKR. >>>


 lenen zonder bkr
 
 

Lenen zonder BKR vervolg:

Dus tot zo ver informatie over lenen zonder BKR, we kunnen er verder weinig zinnigs van zeggen..


   

Raadgeving: Hoewel wij onze uiterste best doen om de informatie correct te krijgen en actueel te houden, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Het is daarom van groot belang dat u meerdere bronnen raadpleegt voor u een beslissing neemt op basis van informatie verstrekt door deze website 'Informatierijk.nl'. Voor U gebruik gaat maken van de informatie op deze site verwijzen wij u graag naar de disclaimer link onderaan de pagina.

2007 - 2010 Informatierijk