INFORMATIERIJK .nl
Disclaimer
Rijk aan informatie

 Menu

 Informatie

  ...


 Hoofdindex
 

Disclaimer info   DISCLAIMER

Hoewel we veel aandacht hebben besteed besteed aan het samenstellen van deze website (InformatieRijk.nl), kan er niet worden gegarandeerd dat de informatie (nog) juist, volledig en/of in een specifieke situatie van toepassing is. De informatie is uitsluitend indicatief en aan wijziging onderhevig.

U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan de verstrekte informatie, en de maker(s) aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voortvloeiend uit of op welke manier dan ook verbonden met het gebruik van deze site of de inhoud ervan.

Het is raadzaam om altijd advies in te winnen bij een deskundige en meerdere bronnen te raadplegen voordat u een belangrijke beslissing neemt!

Door gebruik te maken van deze site verklaart u kennis te hebben genomen van het bovenstaande en daar mee in te stemmen.

 


  Disclaimer
 
 

 


   

Raadgeving: Hoewel wij onze uiterste best doen om de informatie correct te krijgen en actueel te houden, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Het is daarom van groot belang dat u meerdere bronnen raadpleegt voor u een beslissing neemt op basis van informatie verstrekt door deze website 'Informatierijk.nl'. Voor U gebruik gaat maken van de informatie op deze site verwijzen wij u graag naar de disclaimer link onderaan de pagina.

2007 - 2010 Informatierijk